34-годишният американски OnlyFans модел и двойничка на Ким Кардашиян - Кристина

...
34-годишният американски OnlyFans модел и двойничка на Ким Кардашиян - Кристина
Коментари Харесай

Копие на Ким Кардашиян почина на 34 години след пластична операция СНИМКИ+ВИДЕО

34-годишният американски OnlyFans модел и двойничка на Ким Кардашиян - Кристина Аштен Гуркани, известна с прякора Ащен Джи, e умряла в болница на 20 април от изострен инфаркт след пластична интервенция, съобщиха световните медии.

Смъртта на момичето беше обявена от фамилията й, което създаде страница GoFundMe за събиране на дарения за погребението на модела. Страницата съдържа дълго изказване, изразяващо шока и болката на околните.

   View this post on Instagram

" С дълбока тъга и разрушено сърце би трябвало да споделим най-разтърсващото, злополучно и ненадейно събитие - смъртта на нашата красива и обичана дъщеря Кристина Ащен Гуркани ", написа нейното семейство.

Близките на Аштън споделят, че към 4:30 сутринта на 20.04.2023 година са получили трагично телефонно позвъняване от член на фамилията, който неистово е крещял от другия завършек на линията: " Ащен умира... Ащен умира... ".

" Това телефонно позвъняване мигновено разруши нашия свят ", пишат околните й.

   View this post on Instagram

Към обяд на 26 април в платформата GoFundMe бяха събрани $3,540 от нужните $40,000.

" Нейната неочаквана и трагична гибел сега се проверява като ликвидиране, обвързвано с здравна процедура, която се е влошила ", твърди фамилията на умрялата.

Известно е, че двойничката на Ким Кардашиян е претърпяла няколко интервенции преди гибелта си, като увеличаване на гърдите, покачване на дупето и редица спомагателни процедури, в това число инжекции с ботокс. Всичко това й коствало 14 хиляди $.
   View this post on Instagram

Кристина е похарчила огромна сума и за ринопластика (вид интервенция за смяна на формата на носа, която може да промени размера, формата и структурата на носа).

Аштън се гордееше, че хората приказват за удивителната й аналогия с Ким Кардашиян още от късните й тийнейджърски години, означават международните медии.

" Тя беше толкоз грижлив и любящ свободен дух, че постоянно отделяше време, с цел да провокира усмивка на лицето на всеки ", се показва в текста, качен на платформата GoFundMe.

" Кристина Ащен Гуркани, ти вечно ще бъдеш наш ангел страж ", пишат още околните й.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР